Ledelse når du selv er nærmest

Beklager titlen på videoen; workshoppen lød “Ledelse, når du selv er nærmest” — absolut ikke “når du er dig selv nærmest”. Med andre ord: Fuld fokus på det at lede med afsæt i sig selv og INTET med egoistiske undertoner!

Klik og kig — et par ord om workshoppen “Ledelse, når du selv er nærmest” … om autentisk ledelse og behovet for at tage afsæt i dig selv og dine værdier som det, der danner rammen om den måde du bedriver ledelse på.

I videoens billeder på skærmen er det ganske rigtigt Costa Concordia og sejlruten, der peges på. Pointen handler ikke om den tåbelige kaptajn, men peger på de mangelfulde officerer, som ikke greb ind. De gule lamper må have blinket, alligevel valgte broen at stå til; uden ansvarlig ledelse gik det galt. Helt galt.

Se også dagens tidligere omtalte Unplugged Prezi — med alle spillekortene!

Festivalprogrammet stod rigtigt, men summeringen peger desværre på en side, som igen bærer den gale titel; beklager. Klik alligevel for at se den generelle beskrivelse, som stadig holder vand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: