Digitale Dagligdagsdimser

Netop afholdet endnu en “Tips og Tricks til den digitale hverdag“-workshop med entusiastiske kolleger. Det blev til sidespring i Outlook, Excel og PowerPoint samt en anbefalet Apps-samling på Android-mobiler. Fokus var dog først og fremmest på brugen af Evernote som den unikke infrastruktur, der øger din hjernekapacitet … eller i det mindste hukommelsen.

Hverdagens version af det gamle Gin & Teknik kursus...
Hverdagens version af det gamle Gin & Teknik kursus…

 

Brug Prezi’en nedenfor til at se nærmere; alle links er live, så du kan klikke videre til de anbefalede tjenester. Og, vigtigt, klik på de fire Evernote videoer for at zoome ind og se dem; af hensyn til fleksibilitet i præsentationen ligger videoerne ikke direkte på strengen, så du må selv vælge hvilke du vil se…

Alle Android apps findes fra Google Play; alle Apple apps fra Appstore (og i henhold til yndlings-listen)

Her er den fulde Prezi:

Som altid er alle kommentarer og spørgsmål meget velkomne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: