Berlingske Business Seminar: LUFPA Unplugged

Tirsdag mødte 60 tålmodige deltagere op til det Business Seminar, som min ufrivillige hjertesag havde udsat fra efteråret. Det blev til en forrygende eftermiddag, hvor korte pointer og skarpe spørgsmål bandt LUFPA (Ledere Uden Formelt PersonaleAnsvar) og Unplugged sammen med de behov DONG E&P har for øget sikkerhed og robust interpersonel ledelse offshore på Nordsøen.

Klik og kig, Unplugged Prezi’en indeholder en række væsentlige pointer fra LUFPA-rollen og fra Unplugged-bogen.

Uden forbehold en god, givende og udbytterig eftermiddag, ikke mindst takke være DONG E&Ps Eigil Hannestad, der leverede dokumentation med CoRep programmet, hvis afsæt i Unplugged og LUFPA-rollen er gjort obligatorisk for alle DONGs Offshore Company Representatives!

20130303-001418.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: